Kategori arkiv: Rux fantasier

Morsomme historier til fest oslo

morsomme historier til fest oslo

opp. Ellers trenger du 4 litt brede glass og 2 planker et bind for øyene til "offeret". "Offeret" blir ropt inn med bind for øyene og må opp på planken. På 30-40 tallet tok Samemisjonen i bruk film for å dokumentere arbeidet. Deltakere stilles i rekker bak hverandre. Kortlek Man "klipper" over et spill-kort, og fordeler den ene halvdelen på bordet ( -ene ) med skiftevis rød og sort. Så går verten gjennom spørsmål og svar mens lagene retter for hverandre. Forsøk likevel midt i alt dette styret Å gi pakken til damen med den fineste frisyre Denne frisyren har det nok tatt til å fikse Kanskje du en gang kan lære bort trikset Pakken du videre rundt i stuen bringer Gi den til gutten uten. På det ene stykket papir skriver man starten på et ordsprog (f.eks. Den ene halvdel deles ut til kvinnerne og den andre til mennene.

Trubadur Doffe: Morsomme historier til fest oslo

Norges Samemisjon har røtter tilbake til 1888, en tid da samisk kultur og språk hadde dårlige kår i det offentlige Norge. Tre av landets morsomste menn, Jonas Rønning, Gustav Nilsen, Paul Håvard Østby, kjent fra stand up, TV og Urbane Totninger går sammen for å lage årets artigste og mest tullete juleshow! De får i oppgave å rive ut en oppgitt figur på an angitt tid. Førstemann  vinner. Resultatet blir antakelig ikke langt unna der du sikter Du bør kunne se for deg hele festen lenge før dagen.

Morsomme historier til fest oslo - Allsang

Først må "offeret" ut av rommet. To mann stiller opp, og fire kvinnelige deltakere ( to på hver mann) får i oppgave å tre en hyssing/snor fra øvre skjorteknapp ned over brystet - inni skjorta, ned innafor bukselinningen (ikke innenfor undertøyet.) og ned i det ene buksebenet; ut ved skoene. Denne leken handler om å hoppe fra innbilt høyde. Det kan innebære at man kler seg etter et bestemt tema og/eller lager underholdning og dekorasjoner som passer til et spesielt tema. Den som lager den fineste figuren har vunnet. Festleker FOR voksne: Hoppet! Her er en pakkelek. En appelsin holdes med haken og skal flyttes fra deltaker til deltaker uten at det er tillatt å bruke hendene, helt til alle på laget har medvirket. To unge samegutter fra Tana tok kontakt med biskopen med ønske om å få undervisning på samisk: «Samisk er vårt hjertespråk, og dersom vi skal forstå de åndelige sannheter må vi høre dem på hjertespråket». For eksempel: Dansekurs, et morsomt foredrag om øl, vin eller maten som blir servert. Ha passende musikk spillende i bakgrunnen når gjestene ankommer. Man trenger 4 personer en som kan være "offeret". Før bjørnen er skutt. Kjennetegnet på en god fest er at festplanleggeren på forhånd har gjort et grundig forarbeide! Her finner vi klassikere som Back In The.S.S.R., Ob-La-Di Ob-La-Da, Blackbird, While My Guitar Gently Weeps, Helter Skelter, Lady Madonna, Hey Jude og Dear Prudence. Her overrekkes "monokkelen" til.

Fest, oG: Morsomme historier til fest oslo

Neseball, antall deltakere: Alle, utstyr: En tennisball. Et stykke fra hvert lag anbringes en bok eller lignende. Som skal holdes mellom knærne under gangen fremover. Plasser roserne i en oase dekket med sølvpapir. Appelsinstafett Antall deltakere: Alle Utstyr: En tennisball eller en appelsin. En i laget mynten som en monokkel i sitt ene øye, løper hen til en mållinje og tilbake til laget. Istedenfor appelsin kan nyttes tennisball. Den musikalske tidsreisen fortsetter! En pen ung dame i forsamlingen plukkes ut til å være frisør. Man skal ikke gå over elven - ) morsomme historier til fest oslo På det andre stykket papir skriver man slutten (- efter vand). Kreativ belysning kan også lage en god stemning på festen. Variasjon: For å gjøre det vanskeligere, særlig innendørs, kan foruten monokkelen også nyttes en tennisball.l. Bruk gjerne forsamlingen til å avgjøre hvem som har revet den fineste figuren. Man trenger maskinskruer og muttere i forskjellige dimensjoner. Variasjon: Appelsinen legges mellom sammenknepne bein og leveres fra deltaker til deltaker, idet alle sitter på stoler ved siden av hverandre.

0 svar på “Morsomme historier til fest oslo

Legg igjen et svar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket *